Werkwijze en Vergoeding

Mijn werkwijze
Nadat het eerste contact is gemaakt via het Contact Formulier, email of telefoon. Maak ik een afspraak om terug te bellen, op dat moment inventariseer ik wat er precies aan de hand is.
En hoe en/of ik je het beste kan helpen. Dan plannen we een afspraak en na dit eerste consult geef ik aan hoeveel sessie ik denk dat we nodig hebben.

De duur van een sessie is altijd een uur. En ik plan nooit twee sessies achter elkaar en bij hoge uitzondering in dezelfde week. De reden is heel simpel, omdat na een sessie het een en ander moet bezinken. Normaal gesproken geef ik ook opdrachten mee. Zoals ik al aangaf jij zult zelf het werk moeten doen en ga ervan uit dat deze opdrachten ook gedaan zijn de sessie erna.

Vergoeding
Voor de eerste telefonische afspraak wordt er niets in rekening gebracht.
Daarna stuur ik een offerte, deze bevat hoeveel sessies en wat ik reken ter vergoeding hiervoor in detail.

De door mij gemaakte aantekeningen blijven vertrouwelijk en mogen na de laatste sessie in de vorm van een kopie worden meegenomen.